Πέργκολες
Τέντες Λέων | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Πάτρα
 
Οι πέργκολες εφαρμόζονται για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών, είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων. Αποτελούν την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί σας προστατεύουν από τον ήλιο ή τη βροχή, χαρίζοντάς σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΕΣ ΛΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Πάτρα, σας προσφέρει μια σειρά από πέργκολες για την επέκταση της βεράντας ή του κήπου σας. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική πέργκολα που θα προσφέρει στο χώρο σας υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.
 

 


 

 
Κομψές και διαθέσιμες σε μεγάλα μεγέθη, οι πέργκολές μας είναι η απάντηση στην πλήρη προστασία για όλες τις εποχές. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α.) καθώς και σε οικίες στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές.

Ανοιγοκλειόμενες πέργκολες ιδανικές για όλες τις καιρικές συνθήκες με αντοχή στο χρόνο, προσδίδοντας άψογη αισθητική, ενώ παράλληλα, είναι κατάλληλα μελετημένες για την καλύτερη προσαρμογή και εκμετάλλευση του αίθριου χώρου όπου εφαρμόζονται.

Χαρακτηριστικά:
100% Κατασκευή αλουμινίου με ενσωματωμένη υδρορροή σε ολα τα χρώματα RAL, μουσαμάς PVC Block Out βραδύκαυστος, ηλεκτροκίνηση με μοτέρ του Γαλλικού οίκου Somfy και φωτισμός LED με ροοστάτη αυξομείωσης φωτεινότητας (dimmable). 

 


 

Έχοντας εγκαταστήσει ένα μεγάλο αριθμό από πέργκολες σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους σε όλη την Πάτρα, η επιχείρησή μας, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση έχετε, με συνέπεια, ποιότητα και εγγύηση εγκατάστασης.
 
 
 
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 
Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση
των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκίασή του.