Τέντες
Τέντες Λέων | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Πάτρα
 
Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΕΣ ΛΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Πάτρα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να σας παρέχει ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχεδιάζουμε την ιδανική λύση, δημιουργούμε το σύστημα σκίασης ακριβώς στα μέτρα σας και κάνουμε άριστη τοποθέτηση. Έτσι, προσθέτουμε χώρο στη ζωή σας, προσθέτουμε αξία στο χώρο σας και δημιουργούμε συνθήκες απόλαυσης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την τοποθέτηση τεντών, παντός τύπου, σε οικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κ.α. στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές.
 

Αναλαμβάνουμε:

Τέντες με μπάρα

Τέντες με μπάρα
Οι τέντες με μπάρα τοποθετούνται και εφαρμόζουν άψογα, προσφέροντας σκίαση και αισθητική, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χώρους. Αποτελούν ιδανική λύση για ανομοιόμορφους χώρους, καταστήματα και ειδικές κατασκευές.

Είναι ιδανικές για στήριξη στον τοίχο και για τοποθέτηση σε τούβλο σε περιπτώσεις όπου η εγκατάσταση απλού τεντοσυστήματος είναι δύσκολη.
Τέντες με βραχίονες

Τέντες με βραχίονες
Τέντες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και την αισθητική του εξωτερικού σας χώρου. Με υφάσματα υψηλών προδιαγραφών αδιάβροχα και με ανεξίτηλους χρωματισμούς.

Οι τέντες με βραχίονες προσδίδουν καλαισθησία στο χώρο σκίασης και είναι πολύ εύκολες στη χρήση είτε ως χειροκίνητη είτε ως ηλεκτροκίνητη. 
Τέντες με αντηρίδες

Τέντες με αντηρίδες
εννοούμε τις τέντες οι οποίες στηρίζονται και λειτουργούν ολισθαίνοντας πάνω σε στρογγυλές σωλήνες ηλεκτροστατικά βαμμένες. Είναι μια οικονομική λύση σε σχέση με τις υπόλοιπες τέντες.

Ενδείκνυνται για χώρους όπου απαιτείται η αδιάκοπη χρήση της και μπορεί να παραμένει ανοιχτή ακόμα και σε συνθήκες δυνατών ανέμων. Ιδανική λύση κάλυψης για βεράντες με μεγάλο πλάτος τύπου ρετιρέ.
Κάθετες Τέντες

Κάθετες Τέντες
Προστατέψτε το χώρο σας από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τις κάθετες τέντες μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο στο μπαλκόνι σας ανάλογα τις προτιμήσεις σας.

Έχουν μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη βροχή ανάλογα το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε. Η κίνησή της είναι κάθετη, διότι δεν έχει βραχίονες ή αντηρίδες.
Τέντες τύπου καποτίνα


Τέντες τύπου καποτίνα
Σύστημα διακοσμητικό και προστατευτικό εξωτερικών χώρων που προτείνεται κυρίως για παράθυρα, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων. Εφαρμόζει τέλεια, είναι ανοιγοκλεινόμενη και μπορεί να κατασκευαστεί είτε με ύφασμα είτε με πλαστικό (P.V.C.).

Αποτελείται από τον σκελετό, το μηχανισμό και το ύφασμα. Ο σκελετός κατασκευάζεται από ακτίνες αλουμινίου, που βάφονται ηλεκτροστατικά.
Τέντες τύπου κασετίνα

Τέντες τύπου κασετίνα
Η σκίαση με κασετίνα εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους μπαλκονιού και είναι ιδανική για σκίαση σε δύσκολες αρχιτεκτονικές προσόψεις εκεί που ένα απλό σύστημα σκίασης δεν θα είχε το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Μαζεύεται, εφαρμόζει και κλείνει σε ένα κουτί το οποίο την προστατεύει παντελώς από τις οποιεσδήποτε εξωτερικές συνθήκες, μεγιστοποιώντας την αντοχή της στο πέρασμα του χρόνου.
Αντιανεμικές ζελατίνες - Διαφάνειες

Αντιανεμικές ζελατίνες - Διαφάνειες
Οι αντιανεμικές ζελατίνες είναι ιδανικές για κλείσιμο εξωτερικών χώρων προσφέροντας μεγαλύτερη στεγανοποίηση του χώρου σας.

Η ζελατίνα λειτουργεί ως ανεμοθραύστης με αποτέλεσμα να αποτρέπει την είσοδο του ψυχρού αέρα προς το εξωτερικό περίβλημα της κατοικίας ενώ παράλληλα προστατεύει από τη βροχή, τη σκόνη, τον θόρυβο και το χιόνι.
Εφελκυόμενες Κατασκευές

Εφελκυόμενες Κατασκευές
Οι εφελκυόμενες εναέριες κατασκευές προσδίδουν ομορφιά και καλαισθησία στο χώρο σας σε συνδυασμό με ορισμένη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Bάλτε ένα σχήμα στο μυαλό σας και εμείς υποσχόμαστε να το υλοποιήσουμε.
Στέγαστρα

Στέγαστρα
Άνετα και κομψά στέγαστρα για χώρους στάθμευσης με ασφαλή προστασία κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, κατασκευάζουμε στέγαστρα για parking που προστατεύουν τα οχήματα από τον ήλιο και την βροχή ενώ χαρακτηρίζονται για τη μεγάλη αντοχή τους στον δυνατό άνεμο.
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες του χώρου, σας παρέχουμε πλούσια γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Με σκοπό να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη, μπορούμε να σας παρέχουμε σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκίασή του.