ΤΕΝΤΕΣ ΛΕΩΝ
Τέντες - Συστήματα Σκίασης Πάτρα
 
Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΕΣ ΛΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συστήματα σκίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτρα.

Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα, η οποία αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης αλλά και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για την κάλυψη των αναγκών σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους σύστημα σκίασης όπως πέργκολες, κασετίνες, ζελατίνες, πλεχτά, εφελκυόμενες τέντες καθώς και οποιαδήποτε συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση χρειάζεται η τέντα σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να σας καθοδηγήσουμε σωστά, ώστε να επιλέξετε την καταλληλότερη και πλέον συμφέρουσα λύση για εσάς.

 
 
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα σε υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις καλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Δυτική Ελλάδα στοχεύοντας στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.


Με κινητήριο δύναμη την εργατικότητα των ανθρώπων μας και την ολοένα αυξανόμενη εμπειρία τους στο χώρο των συστημάτων σκίασης, η επιχείρησή μας, σημειώνει ανοδική πορεία ενώ δεν παύει ποτέ να εξελίσσεται και να ενημερώνεται για τις νέες εξελίξεις της αγοράς προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις.


 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκίασή του.